blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG adidas5
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
ADIDAS5



Kto mi vyhovuje...
pridal ADIDAS5 30.3. 2006 o 18:27

Čo by nemali robiť...

Na úvod by som chcela napísať, že muži by mali byť muži. To je moja hlavná zásada. Pripadá mi veľmi čudné, keď muži plačú. Je mi jedno, či sa im stane niečo zlé, alebo plačú pr lásku, mali by sa zdržať. Muži by v žiadnom prípade nemali byť bezohľadní voči žienkam a to v žiadnom prípade, aj keď sú nepriateľmi. To sa jednoducho nemá a takisto nemajú byť ženy bité. Je to hnusné. Ak si chce chlapec získať dievča, tak by nemal mysliť len na seba, hovoriť o vlastných problémoch, hrať sa v kuse na compe a pri tom zabudne na to, že jeho čaja má národky, alebo jej kôli tomu neodpíše. Dievky sú nedočkavé a odpoveď chcú hneď.

Aký typ chlapcov sa mi páči...

Nemám určený presný výzor chlapca, ale mám skôr určené jeho charkterové vlastnosti. No ale najskôr k tým vonkajším vlastnostiam. Na výške a váhe mi nezáleží, no nemôže to byť zas extrém, hej. Keby si mám vybrať medzi tmavovlasým a svetlovlasým, tak si vyberiem tmavšieho. Nemám rada Albínov. Takých by som rozhodne nechcela. Musel by ma presvedčiť jeho povahou. Čo sa týka ksichtu, môža to byť krásavec, ale nemusí. O to lepšie, ked je pekný a múdry. Nie že bude pekný a v hlave budú píliny. Tak to nie!!! Veľmi mám rada, keď sa chlapci pekne obliekajú a starajú sa o seba, no nemôžu byť zase pred zrkadlom 24 hodín denne. Zvlášť ma priťahujú športovci, no nevadí, ak nie sú. Môj chlapec by mal byť zábevný a nikdy sa s ním nesmiem nudiť. Mal by byť inteligentný a múdry. Nesmie byť bitkár a veľmi drzý. Nesmie mi klamať a podvádzať. Ak ma chce podvádzať, tak nech ma radšej nechá na pokoji a nrch si ide za ňou. Horšie by bolo, keby isiel potom za ním :-)). Nemal by byť lenivý a mal by byť poriadkumilovný (keďže ja nie som) :-)). Nemám rada zábudlivcov a vzbrklych chlapcov. Najprv si rozmyslím, co chcem urobi, alebo povedať. Nie hrrr, brrr.

Aký herec je nay?

Veľmi sa mi páči Colin Farrell a Brad Pitt. Brad Pitt je už postarší, ale ešte vždy boduje. No asi viac u mňa zabodoval Colin. Veľmi sa mi páčia jeho spôsoby správania a páči sa mi, ako hrá. Nedávno vyhlásil: Od kedy som populárny, je môj sexuálny život intenzívnejši a moj milostný je pod bodom mrazu. Tento človek je plný radosti. Dám sem aj zopár jeho fotiek.

A na záver: Neviem, čo na záver, ale asi len to, aby si chlapci trochu vstúpili do seba a zobrali si niečo z tohto :-).



Prístupov 3546
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
irish pub
[ 2.6.2007] (príspevkov 26)
Onkologia BB
[ 28.1.2007] (príspevkov 0)
priprava na lyziarsky
[ 25.1.2007] (príspevkov 0)
Moji milášikovia...
[ 6.1.2007] (príspevkov 17)
len a len Metal
[ 24.11.2006] (príspevkov 4)
internatny live....
[ 18.11.2006] (príspevkov 5)
Narodeninky...5.11.
[ 4.11.2006] (príspevkov 25)
My life....
[ 3.11.2006] (príspevkov 2)
moje fotky....
[ 13.10.2006] (príspevkov 20)
Somariny
[ 23.9.2006] (príspevkov 12)