blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG adidas5
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
ADIDAS5



My life....
pridal ADIDAS5 3.11. 2006 o 18:42

Laska
 Vztahy
Ako sa vyvija vacsina (idealnych)vztahov.....(aj mojich)
 
   Stretla som ho v skole. Stretli sa nam pohlady. Zistila som, ze je sesternicin kamarat. Pri prvom stretnuti a zoznamovani sa mi zacervenali lica, zachvelo sa mi srdiecko a mala som hrejivy pocit. Tazko sa mi odpovedalo na jeho otazky a z tvare som nemohla odstranit usmev. Lenze on tiez. Stale sa na mna vypytoval. Planuje stretnutia, na ktorych som akoze nahodne aj ja. A raz sa to stalo. Pobozkal ma. Bolo to raz, druhy raz, treti raz,..........Povedal mi, ze ma lubi. Ja jeho tiez. Neskryvame svoje city, no nase pozky su este opatrne, aby nikto nic nepokazil. No jeho dotyky ma privadzaju do sialenstva. Na narodeniny mi dal ruzu. Vyhovie mi vo vsetkom. Myslim nan neustale. Laska nas priviedla dokonca az k tomu, kedy nase tela splynuli. Bol to neskutocny pocit. Teple dotyky, horuce tela vasnive bozky, zrychleny tep ba aj dych, pot na tvari, neznost, drazdenie, caste prekvapenia, strach a hlavne skvely pocit.....

Medzi nami to ozaj klape....

 Nas vztah je priam dokonaly. Mame radost z kazdeho nasho stretnutia, nase city su uprimne a neskryvane, srdiecka su rozziarene, na tvarach usmevy a silne objatia...TO je LASKA.

Bozky....

Preco? Preco sa bozkavame???

Nuz...teraz to uz nie je tak, ze sa chce s tebou chalan bozkavat, lebo je namotany a nevie si bez teba predstavit zivot. Dnes sa pubertiaci chcu bozkavat preto, lebo sa baby bozkavat vedia. Je to ako ked idete niekde na dobry drink, lebo prave tam ho vedia dobre mixovat. Je to tak. Pri bozkavani o laske nikto ani necekne. A tie dve carovne slova, LUBIM TA, uz hovori malokto. Bojime sa pocitu viazanosti, ktory by mohol u dotycnej osobky vyvolat. Aby  pri rozchode nevznikali  scenku charakteru: ALE VED SI HOVORIL, ZE MA LUBIS.

Najkrajsie bozky.....

Bozkami mozeme prejavit city, ktore sa nedaju vyslovit. Potvrdime, ze to, co je medzi nami, je ozajstna laska....


 CHATY a ZURKY

Kamaratka oslavuje 18, je tam vela chlapcov, alkoholu, nase mozgy plavaju v liehu a bozkava sa rad radom. Ale tu ziadna laska nie je......


Muzi vedia byt svine......

hmmmmm.....Myslim si, ze je to ten pravy....Ano?!....hned ako ma videl, na mna skocil. Siel na mna zhurta. Ale co sa casto stava po tyzdni, dvoch, nanajvys po mesiaci, ked sa don tresnem az pousi? Necha ma ako holu drevenu palicku z nanuka, pretoze to najlepsie zlizal a to, co je vo vnutri je zbytocne. Cize pozeral len na vonkajsiu krasu a nie na vnutro a ked stretne krajsiu, ako som ja, nema problem na mna zabudnut. Keby ku mne nieco citil(keby to bola laska z jeho strany) a nesiel po mojej vonkajsej krase, tak by ma len tak lahko nenechal. A ja hlupa som mu uverila. Tazko sa s tym vyrovnavam a kladiem si otazky: VSAK SI MI POVEDAL, ZE MA LUBIS.....Ano, povedal, ked ma mal v posteli a cely bol vzruseny. Vtedy sa toho navravi a skoro nic nie je pravda. Preto si treba davat na takych betarov pozor.

Muzi nas chce za hviezdy:VECER SA OBJAVIT A RANO ZMIZNUT.....





Bud cely zivot, aka si teraz, laska nasa. Mozno nas vselico v ziti caka a s tebou sa vsetko lahsie znasa.



Prístupov 3707
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
irish pub
[ 2.6.2007] (príspevkov 26)
Onkologia BB
[ 28.1.2007] (príspevkov 0)
priprava na lyziarsky
[ 25.1.2007] (príspevkov 0)
Moji milášikovia...
[ 6.1.2007] (príspevkov 17)
len a len Metal
[ 24.11.2006] (príspevkov 4)
internatny live....
[ 18.11.2006] (príspevkov 5)
Narodeninky...5.11.
[ 4.11.2006] (príspevkov 25)
My life....
[ 3.11.2006] (príspevkov 2)
moje fotky....
[ 13.10.2006] (príspevkov 20)
Somariny
[ 23.9.2006] (príspevkov 12)